EM ISBERG

CV

Nuvarande

Grafisk formgivare, stategi och sociala medier

Studio Isberg

Jag jobbar med inkluderade marknadsföring och rörlig bild. Allt mellan sociala medier och trycksaker till hemsidor. Behöver du hjälp med grafisk form, rörlig bild eller marknadsföring generellt? Hör av dig!

Just nu hjälper jag Cloetta med sociala medier för CandyKing & Parrots!


Tidigare har jag jobbat med bland annat Näthatshjälpen, Trans- och tjejjouren i Malmö, Allt vi inte pratar om. och Lesbisk Makt.

Jan 2021 - Jul 2021

Marknadsföringsansvarig
Inkonst

Som ansvarig för Inkonsts marknadsföring och gjorde allt från planering till genomförande. Högt och lågt, vitt och brett. Bl.a. trycksaker, sociala medier, rörligt material och kampanjidéer. Inkonst digitala närvaro ökade rejält under min tid som ansvarig, tex. 40% fler följare på Instagram. Men framför allt ökade jag engagemanget otroligt. Inkonst är en fristående kulturscen i Malmö för scenkonst, musik och andra konstformer.

Juni 2019 - Jan 2021

Visuell kommunikatör
 Östra Grevie folkhögskola

Som visuell kommunikatör på en folkhögskola hade jag väldigt blandade uppgifter och behövde lösa problem, små som stora dagligen. Jag var ansvarig för all intern och extern kommunikation, både i grafisk form och text. Jag lade upp planer och strategier för resterande termin och år, planerade budget för både kommunikation och events. Jag jobbade med att planera, genomföra och lägga ut inlägg och annonser i sociala medier. I slutet av min tjänst gjorde jag om skolans hemsida, som byggdes i Wordpress.

Augusti 2018 - Dec 2020

Grafisk formgivare
Make Equal

Som inhouse grafisk formgivare på Make Equal gjorde jag allt ifrån digitala och fysiska produkter, illustrationer och grafiska element, sociala medier och trycksaker i alla former. Jag var även med i utformning av kampanjer. Det var en allt-i-allo designtjänst. Jag jobbade ofta från idé till färdig produkt, både i snabba och långa projekt. Allt från spexiga kampanjer till årsredovisingar. Jag kan nörda ner mig i detaljer men lärde mig verkligen värdet i att prioritera och producera snabbt.

 
isberg bild2.png

Vi hörs!

0763263724

Tack för ditt meddelande!