top of page

Inkonst

Marknadsföringsansvarig - jan 2021 - juli 2021

Nedan är ett axplock av saker jag gjort under min anställning.

Se mer på @inkonst och www.inkonst.com

Som ansvarig för marknadsföringen på Inkonst hade jag många olika uppgifter och problem som skulle lösas, små som stora, dagligen. Jag var ansvarig för all extern kommunikation, både i grafisk form, rörligt material och text. Jag la upp planer och strategier för året, planerade budget för både kommunikation, reklam och events. Sedan genomförde jag dem. Inkonst höll på att halka efter på sociala medie-biten, det fick jag bekräftat via en kundundersökning som gjordes hösten 2020. Inkonst digitala närvaro ökade rejält under min tid som ansvarig, tex. över 2500 fler följare på instagram vilket var en ökning på ca 40%. Men framför allt ökade jag engagemanget otroligt.

 Trycksaker var också en stor del av arbetet och där jobbade jag väldigt mycket med tillgänglighet, igenkänning. Jag utgick ifrån Inkonst grafiska profil och fyllde i där det saknas.

Inkonst: Välkommen
Inkonst: Arbete
Radio%20Jesusparken-fb%20event_edited.jpg
Inkonst: Bild

INKONST-TV

Jag var med i startgroparna när Inkonst-TV tog sin form, både visuellt men också konceptuellt. Den rörliga logotypen har jag utformat och sedan har jag varit ansvarig utgivare på alla digitala produktioner.

inkonst-tv-logo-svart.gif
Inkonst: Bild
Inkonst: Pro Gallery
Shirley-Harthey-Ubilla__Abject-of-Desire

Mer bilder och jobb kommer snart!

Inkonst: Citat
Inkonst: Text
bottom of page